Despre noi

                                                                                                     

Casa Ardeleană este situată în localitatea Luncanii de Jos , un sat în comuna Tomești din județul Timiș, Banat, România. Luncanii de Jos se află în partea de est a județului,  la poalele Munților Poiana Ruscă, pe cursul superior al râului Bega Luncanilor.

Oaspeții noștri se pot bucura de priveliștea uimitoare pe care o oferă râul Bega, râu ce își poartă, agale, apele prin fața pensiunii. Aerul de munte, pădurea înmiresmată și ciripitul păsărelelor vin să întregească atmosfera idilică, potrivită pentru oaspeții care doresc să se relaxeze sau pentru familiile cu copii, care doresc să petreacă câteva zile în aer liber.

Pensiunea Casa Ardeleană, clasificată cu 3 margarete, dispune de 6 camere, fiecare cu pat matrimonial, televizor cu ecran plat, DVD player,   baie proprie, 4 camere fiind doate cu cabine de duș, iar două camere, cu cadă, toate cele 6 băi fiind dotate cu uscător de păr și  prosoape.

Living-ul, prevazut cu canapele confortabile, TV cu ecran plat ți șemineu, pentru zilele friguroase, este potrivit pentru a petrece clipe minunate și relaxante în compania familiei și a prietenilor.

Încălzirea , în timpul sezonului rece, este asigurată de o modernă centrală termică pe lemne, iar, pe timpul verii, când afară sunt temperaturi caniculare, în interiorul pensiunii se menține o atmosferă răcoroasă nefiind nevoie de aparate de aer condiționat.

 

 Pensiunea Casa Ardeleana NU are restaurant. Nu servim masa in regim de restaurant, ci exclusiv pentru turistii nostri, la cerere.

La cerere, pensiunea poate asigura mic dejun, adaptat gusturilor și cerințelor oaspetilor.  Dacă oaspeții doresc să-și prepare singuri mâncarea au la dispoziție bucătaria complet dotată și utilată. Oaspeții, care  doresc să beneficieze din plin de aerul binefecator se pot relaxa pe terasele amenajate cu mese încăpătoare sau unde pot degusta alimentele preparate la grătarele puse la dispoziție. În imediata vecinatate a pensiunii deținem o păstravarie, Păstrăvaria Ardeleană,  de unde se poate achiziționa păstrav proaspăt.

Oaspeții pot practica diferite jocuri, atât în aer liber, cât și de interior, pensiunea punându-le la dispoziție: masă de ping-pong, darts, biciclete, table, șah și diferite jocuri pentru copii. Pe timpul verii, Casa Ardeleană pune exclusiv,  la dispoziția oaspeților o piscină supraterană.

Casa Ardeleană este situată la jumatatea distanței între Timișoara și Deva, accesul fiind foarte ușor, 1/3 din distanța de la Timișoara la Luncanii de Jos se parcurge pe autostrada A1, până la Margina, iar de aici până în Luncanii de Jos, pe drum județean asfaltat.   Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara este situat la 106 km de proprietate.

 

TARIFE

PERIOADA PREŢ
IANUARIE - DECEMBRIE

300 lei/ noapte/ cameră

PAŞTE, CRĂCIUN, REVELION

pachet cazare

*(LEI CU TVA INCLUS)

CONFORT INTERIOR

Confortul Pensiunii agroturistice CASA ARDELEANĂ este subliniat de: 6 camere duble şi matrimoniale, cu baie proprie, destinate unor 12 de locuri de cazare; bucatarie modern utilată şi 2 livinguri; Televizor; DVD Player; Conexiune internet/telefon; Balansoar; Terase exterioare; Foişor; Grătar şi ceaun;  Parcare Loc de joacă pentru copii; Piscina supraterană; Loc pentru pescuit;

  • Rezervările pot fi făcute telefonic, la numerele de telefon menționate pe pagina de prezentare online și prin site-uri de specialitate (Booking.com, Airbnb, etc)
  • Rezervarea se consideră fermă doar după achitarea unui avans de 50% din valoarea totală a serviciilor solicitate, în cazul rezervărilor telefonice; în cazul rezervărilor prin site-urile de specialitate se aplică condițiile de rezervare specifice acestora.
  • Avansul este nereturnabil în cazul în care anularea rezervării are loc cu mai puțin de 3 zile înainte de data sosirii, în cazul turiștilor individuali și cu 7 zile, în cazul grupurilor
  • Diferența ( 50 %) se va achita la data sosirii în pensiune
  • Copiii până la 10 ani beneficiază de cazare gratuită. Persoanele peste 10 ani cazate în cameră cu 2 adulţi vor plăti 50% din tariful de cazare.

Check In  între orele  14:00 și 19:30

Check Out până la ora 12:00

ALTE SERVICII

Pat suplimentar 50 lei/ zi

CASA  ARDELEANĂ 

vă doreşte un sejur plăcut!